fredag den 5. april 2013

Ønsker

Et lille spørgsmål, har i nogle ønsker til noget jeg skal vise her på bloggen. Noget som i gerne ville have jeg viste, eller noget som kunne være sjovt for jer at se. I mælder bare ind hvis der er nogle ønsker, så skal jeg se om de kan opfyldes.

9 kommentarer:

 1. Jeg kunne godt tænke mig at se nogle syteknikker og lækre detaljer som fx hvordan man laver det der overfald under lynlåsen i en jakke. Tror det hedder overfald. bare i det hele taget fine detaljer som gør noget enkelt super lækkert, så det ikke ser så hjemmelavet ud.
  Mvh Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. ved du hvad pia det er en rigtig god idé. jeg skal få støbt noget sammen i den nærmeste fremtid. Et skjult overfald skal du få lov at se:)

   Slet
  2. Ej hvor godt. Det glæder jeg mig til.

   Slet
 2. Tips og tricks til, at få bukser til at sidde godt, kunne være lækkert. Syteknikker af div. er altid et hit hos mig:)

  SvarSlet
  Svar
  1. hvad bukser angår, så har jeg længe tænkt på at lave en lille serie om bukser. Men for at være helt ærlig så er bukser en videnskab at få til at sidde godt. Det kræver rigtig meget grundviden om tilretning og konstruktion, at få bukser til at sidde godt. samtidig kan man heller ikke lave bukser til sig selv, for det kræver at have en hjælper ved hånden der kan tilrette.
   Men jeg har lover at lave et par bukser til min svigerinde, og hvis hun giver mig lov så vil jeg vise jer fremgangsmåden på dem. så det vender jeg da lige tilbage med

   Slet
 3. lave eks. wannabe coverlock på en sy maskine.

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg ved faktisk ikke hvordan man laver sådan en, hvis jeg ikke overlocker så laver jeg franske sømme. Dem vil jeg meget gerne vise.

   Slet
 4. Hmmm jeg har ikke specielle ønsker - du kommer jo med så meget godt og virkelig inspirerende i forvejen :-)
  Kh Viola

  SvarSlet
 5. Det er jeg rigtig glad for at høre. Så bliver jeg bare ved:)

  SvarSlet