onsdag den 22. maj 2013

Lær at konstruerer


Hej alle
Jeg skal lige spørger jeg om noget!

Jeg går med tanken om at starte et aftenhold og lave en weekend workshop med konstruktion og tilskæring. Så nu lufter jeg lige idéen for jer, for at hører om det er noget der kunne være interesse for der ude. Jeg ville rigtig gerne have jeres input, og kommentarer så jeg også kan få en idé om hvad der kunne være interesse lærer.

Ha en rigtig god dag


11 kommentarer:

 1. Jeg vil meget gerne med på weekend kursus, hvis du laver sådan et! Jeg bor i Århus, så aftenkursus er desværre ikke så aktuelt for mig. Jeg er helt autodidakt sy-amatør, og kunne rigtig godt tænke mig at lære nogle helt basale teknikker til konstruktion af egne mønstre. Det kunne f.eks. være ærmer/skuldre, bukser (skridt især) og mange andre ting:-)

  SvarSlet
 2. Er også med på ideen om weekendkursus. Kan kun tilslutte mig cecilies ide med noget buksekonstruktion. Der er så mange mønstre med de underligste skridtbuer som er umulige at sy pæne. men også andre grundmønstre kunne være meget interesante.

  SvarSlet
 3. Jeg vil også meget gerne på weekendkursus, jeg kunne godt tænke mig at lave gode grundmønstre tilpasset mine mål.

  SvarSlet
 4. Jeg er også på et weekendkursus da jeg er fra Esbjerg. tilslutter mig også et grundmønstre samt vejledning til at lave til retninger til mønstre. ja og måske et par basis bukser med gode råd til enkel styling læg, lommer osv.

  SvarSlet
 5. Jeg gad godt et aftenhold og weekend kursus lyder også super. Jeg er uddannet fra håndarbejdets fremme og vil gerne i gang igen med konstruktion i forskellig sværhedsgrad. Det har desværre ligget lidt brak i al for lang tid.

  SvarSlet
 6. Hvor er det dejligt at få input fra jer og høre at det kunne have interesse. jeg vender tilbage så snart jeg har stablet noget på benene.

  SvarSlet
 7. Det lyder fedt med et weekendkursus! Det gad jeg rigtig godt :-)

  SvarSlet
 8. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 9. Tænker min mor ville blive glad for sådan et kursus, en perfekt gave!

  SvarSlet
 10. Ja tak, jeg er med! Har længe tænkt på hvor man mon kunne sådan noget.

  SvarSlet
 11. Jeg gad også rigtig godt!

  SvarSlet