tirsdag den 18. juni 2013

Kom og lær

Så Kom det på plads, jeg stater hold op med konstruktion og tilskæring. 
Til at starte med bliver det et aftenhold om mandagen, samt én weekend workshop og én fredag. Så må jeg se om der er interesse for det.Det bliver små hold med max. 7 deltager. På den måde vil i få mest mulig ud af det. Om i vil arbejde med jeres eget grundmønster en let sommerkjole eller nederdele har ikke den store betydning. Jeg er altid lige ved din hånd og deler ud af min erfaring. Men er man helt grøn er det en god idé at starte med en nederdel eller en bluse. For her er der en rigtig god mulighed for at lærer nogle basis teknikker, som kan overføres til andre ting, som kjoler, skjorter osv. Jeg har grundforme som i kan arbejde ud fra. 

Lærer du at konstruere vil der åbne sig en helt ny verden for dig, med muligheder for at lave dit eget, dine børns eller din mands tøj. Jeg håber i vil deltage, så jeg kan lærer jer alt det jeg kan.

Datoerne 
Fredag d. 30 august. Pris 800 kr.
Vi starter kl. 9.30 og slutter kl. 17.00 Her skal du beslutte dig for at lave en simpel ting som en nederdel, en bluse eller top. Jeg har grundmønstre som du kan tage udgangspunkt i, hav fokus på detaljen.
Mandagshold opstart d. 2 september. 250 kr. pr. gang (min. 500 kr. om måneden)
Vi starter kl. 18.30 og slutter kl. 21.30 Man kan vælge at gå hver uge eller hver anden uge. Her kan du lave alt fra din datters konfirmations kjole til skjorter, kjoler, nederdele osv. der er ingen grænser.
Weekend workshop d. 14-15 september 2100 kr.
En intensiv weekend, hvor du får mulighed for at fordybe dig i én ting. Har du noget du altid har drømt at lave så er det her din mulighed. Vi starter fra din idé og arbejder os frem mod det endelige resultat. Lørdag og søndag 9.30-17

Jeg har et par symaskiner i kan låne til at sy jeres prøver op. Men skal i sy noget i det rigtige stof så tag jeres egen maskine med. Jeg har også linealer men i skal have jeres egen stifteblyanter og noget godt tape og mønster papir.

Inden længe kommer der et link her på bloggen til alt dette, ind til da så skriv endelig hvis i har spørgsmål. 


Alle hold bliver afholdt i RUM 11 på Vesterbro
Esbern snares gade 22
1725 KBH V.
3 kommentarer:

 1. Wow, det lyder spændende, tjekker lige datoer.
  Hilsen
  Karen

  SvarSlet
 2. Åh jeg ville gerne på weekend workshop! Må se om jeg kan få København, baby og barselsøkonomi til at gå op.

  SvarSlet
 3. Ja det hele skal jo gå op. i skriver bare hvis noget kunne passe.

  SvarSlet