søndag den 20. oktober 2013

ny halskæde

Jeg må dele et af mine nye køb med jer. Jeg er svært glad for Ebay, og jeg elsker at byde på de mange sjove ting. 

Denne halskæde var jeg hældig og få, til et hammerslag på kun 105 kr. og selvom jeg måtte betalte 60 kr for at få den sendt, den kom helt fra Pennsylvania, Så synes jeg det er et godt køb. Jeg var meget spændt på om det passede at det var rigtige perler, eller kulturperler som de kaldes, og ikke plastik. Men den er god nok.

Sælger siger den er fra 30erne. ved ikke om det er rigtigt, men den er flot og jeg er meget glad for den.3 kommentarer:

 1. Godt købt! Den er helt utrolig fin :)

  SvarSlet
 2. Den er rigtig flot! Jeg så godt, at du i det forrige indlæg havde pyntet skjorten med perlekæden, og allerede der bemærkede jeg perlekæden. Det er også et flot stykke håndværk. Jeg elsker ægte perler, og som du kan se på min blog, syer jeg en del perlekæder (søg på ferskvandsperler) :-) Man kan mærke, se og høre om perlerne er ægte, men det er svært at forklare hvordan præcist. Du har gjort et rigtig godt kup, en perlekæde af den slag til 165 er en ren foræring :-) Kh. Bella

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Bella
   Jeg er også meget glad for den. sikke en fin blog du har. jeg er vild med den helt sorte perlestreng du har på et af dine billeder. Har altid ønsket mig en enkelt sort saltvands perle i en kæde. Men det får jeg nok aldrig råd til.
   Måden man kan mærke at det er rigtige perler men ægte perlemor er ved forsigtigt at køre perlen mod din tand, den skal mærkes lidt rug som meget fint sandpapir. du kan tydeligt mærke det hvis du har en plastikperle ved siden af.

   Slet